Menu
Το Καλάθι σου

Nutrex Lipo-6 Defining Gel 120 ml

Nutrex Lipo-6 Defining Gel 120 ml
Nutrex Lipo-6 Defining Gel 120 ml
  • Stock: Διαθέσιμο
  • Brand: Nutrex
  • SKU: BC31527NX
35,90€
Χωρίς ΦΠΑ: 35,90€
Δωρεάν Μεταφορικά
Αυτό το προϊόν έχει δωρεάν μεταφορικά

Λεπτομέρειες Προϊόντος

ΑΜΕΣΗ ΔΡΑΣΗ ΚΑΙ ΕΞΑΠΛΩΣΗ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΥΣΣΩΡΕΥΜΕΝΟ ΛΙΠΟΣ ΜΈΣΩ ΤΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ TOPISORB. ΔΡΑ ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΣΑΣ. ΚΛΙΝΙΚΑ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΕΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ.

Η Nutrex ανέπτυξε το ιδανικό εργαλείο, το οποίο μας επιτρέπει να επιτεθούμε στις περιοχές που υπάρχει συσσωρευμένο λίπος στο σώμα μας. Το Lipo-6 Defining Gel διανέμει στις περιοχές λίπους τα συστατικά του μέσω της ειδικής τεχνολογίας TopiSorb™.

Απλά τοποθετούμε σε οποιαδήποτε περιοχή λίπους και η φόρμουλα θα απορροφηθεί γρήγορα για να δράσει στα αποθέματα λίπους, με αποτέλεσμα την αυξημένη θερμογένεση τόσο στο επιφανειακό όσο και στο εσωτερικό λίπος.

Η τεχνολογία TopiSorb™, η οποία στοχεύει και δρα σε τοπικά αποθέματα λίπους, βρίσκεται μόνο στο Lipo-6 Defining Gel.

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ.

Το πρώτο Συστατικό "Κλειδί" του Lipo-6 Defining Gel είναι η Θεοφυλλίνη. Η Θεοφυλλίνη μιμείται την αδρεναλίνη, προκαλώντας αύξηση της λιπόλυσης (διάσπαση των λιποκυττάρων). Αρκετές μελέτες έχουν δείξει πολύ ισχυρή λιπολυτική επίδραση όταν εφαρμόζονται τοπικά.

Το δεύτερο πολύ σημαντικό Συστατικό είναι η Ιοχιμβίνη. Όταν απορροφάται από το δέρμα, εισχωρεί στα λιποκύτταρα και μπλοκάρει τον υποδοχέα ο οποίο απενεργοποιεί τη λιπολυτική δράση της αδρεναλίνης, επιτρέποντάς μας να παρατείνουμε την ταχεία απώλεια λίπους.

Το τρίτο βασικό Συστατικό είναι η Καφεΐνη. Υπό φυσιολογικές συνθήκες, χρησιμοποιείται για να μας κρατάει ξύπνιους και σε εγγρήγορση, αλλά σε αυτή την περίπτωση χρησιποιείται τοπικά για να αυξηθεί μία χημική ουσία γνωστή ως cAMP στα λιποκύτταρα. Αυτή η χημική ουσία καλεί το σώμα μας να χρησιμοποιήσει περισσότερα καύσιμα κατά τη διάρκεια της προπόνησης / άσκησης και έτσι απελευθερώνονται τα λιπαρά οξέα από τα λιποκύτταρα.

Το τέταρτο Συστατικό έχει πολλαπλούς στόχους. Η Ρεσβερατρόλη θεωρείται από ορισμένους ότι είναι ένα θαυματουργό συστατικό. Μιμείται τις επιδράσεις του περιορισμού θερμίδων και προκαλεί δραματική αύξηση κατανάλωσης ενέργειας από τα λιποκύτταρα. Επιπλέον η Ρεσβερατρόλη αναστέλλει ένα ένζυμο που ονομάζεται Αρωματάση, το οποίο μετατρέπει την τεστοστερόνη σε οιστρογόνα, γεγονός που μπορεί να προκαλέσει τη συγκράτηση του λίπους από το σώμα.

Το πέμπτο Συστατικό είναι το 18Β-γλυκυρρεϊνικό οξύ, το οποίο αναστέλλει το ένζυμο που αυξάνει την κορτιζόλη. Η Κορτιζόλη είναι η ορμόνη του στρες, το οποίο προκαλεί το σώμα να κατασκευάσει λίπος ειδικά στην κοιλιακή περιοχή.

Το τελευταίο βασικό Συστατικό είναι η Συνεφρίνημ η οποία σχετίζεται με την αδρεναλίνη. Η συνεφρίνη προκαλεί αύξηση της δαπάνης Ενέργειας. Αυτό σημαίνει ότι το σώμα καίει περισσότερες θερμίδες κατά τη διάρκεια της προπόνησης ή όταν ξεκουραζόμαστε. Σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα συστατικά, η Συνεφρίνη είναι ένα πολύ ισχυρό κομμάτι αυτής της φόρμουλας.

Η εντυπωσιακή φόρμουλα συστατικών της LIPO-6 DEFINING GEL έχει τελειοποιηθεί έπειτα από χρόνια έρευνας και δοκιμών σε πραγματικό κόσμο για να προσφέρει εξαιρετικά ισχυρή, τοπική καύση λίπους.

Η εξειδικευμένη τεχνολογία TopiSorb ™ δημιουργεί το τέλειο όχημα για να παραδώσει τα συστατικά σε σημαντική δόση απευθείας στις επιθυμητές περιοχές χωρίς να προκαλέσει οποιοδήποτε είδος νευρικότητας ή αϋπνίας.

Δείτε γρήγορα αποτελέσματα τα οποία θα σας βοηθήσουν να αποκτήσετε ένα σώμα κοντά στους προπονητικούς ή και αισθητικούς σας στόχους.


Εφαρμόστε σε ολόκληρη την περιοχή του στομάχου, την κάτω πλάτη και τις λαβές αγάπης, τους γλουτούς και την περιοχή των πίσω μυών του ποδιού. Θα νιώσετε ένα μίγμα θέρμανσης και ψύξης στην εφαρμοσμένη περιοχή. Το προϊόν αυτό δεν είναι αρωματικό, είναι μη λιπαρό και δεν λεκιάζει.

ΟΔΗΓΙΕΣ.
Ανακινήστε καλά πριν την χρήση. Τοποθετήστε 2-4 αντλήσεις σε στεγνό καθαρό δέρμα, τρίβοντας απαλά το gel στην επιθυμητή περιοχή. Χρησιμοποιήστε 2-4 αντλήσεις για την επιθυμητή περιοχή της αριστερής πλευρά του σώματος και 2-4 στην δεξιά πλευρά. Χρησιμοποιήστε 1-2 φορές την ημέρα. Μην υπερβείτε τις 16 αντλήσεις συνολικά μέσα σε ένα 24ωρο. Χρησιμοποιήστε το προϊόν τουλάχιστον 30 λεπτά πριν την προπόνηση / άσκηση για να του δώσετε τον απαραίτητο χρόνο να απορροφηθεί και να ξεκινήσει να δρα. Η άσκηση θα ενισχύσει τα αποτελέσματα και μπορεί να προκαλέσει έντονη αύξηση θερμότητας στον χώρο εφαρμογής του gel. Μην τοποθετήσετε πάνω από οποιαδήποτε άλλη λοσιόν, καθώς αυτό θα εμποδίσει τα αποτελέσματα.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ! Οι εικόνες που παρουσιάζονται είναι καθαρά για επεξηγηματικούς και διαφημιστικούς σκοπούς. Η τελική εικόνα του προϊόντος ενδέχεται να αλλάξει.