Menu
Το Καλάθι σου

Nutrend BCAA Liquid 500ml

Nutrend BCAA Liquid 500ml
Out Of Stock
Nutrend BCAA Liquid 500ml
  • Stock: Out Of Stock
  • Brand: Nutrend
  • SKU: VT-042500
14,90€
Χωρίς ΦΠΑ: 14,90€

Διαθέσιμες Επιλογές

Λεπτομέρειες Προϊόντος

ΥΓΡΗ ΦΟΡΜΟΥΛΑ ΑΜΙΝΟΞΕΩΝ BCAA ΜΕ ΒΙΤΑΜΙΝΗ B6.

ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ.

  • 3200 mg BCAA ανά δόση/μερίδα
  • Με Βιταμίνη B6 - συμβάλλει στην μείωση της κούρασης και κόπωσης
  • Χωρίς Ζάχαρη

Τα Απαραίτητα Αμινοξέα Διακλαδισμένης Αλυσίδας (BCAA), L-Leucine, L-Isoleucine και L-Valine σε Υγρή μορφή, η οποία επιτρέπει την ταχύτερη διανομή των αμινοξέων στον οργανισμό μας. Κάθε συσκευασία ενός λίτρου περιέχει 80.000 mg αμινοξέα BCAA. Κατά τη διάρκεια της έντονης φυσικής άσκησης, υπάρχει απώλεια από συγκεκριμένα αμινοξέα, μαζί με άλλες σημαντικές ουσίες. Τα αμινοξέα είναι τα δομικά στοιχεία της πρωτεΐνης. Μια επαρκής πρόσληψη ποιοτικής πρωτεΐνης, μαζι με ένα καλό εύρος αμινοξέων, συμβάλλουν στην μυική ανάπτυξη. Τα BCAA ανήκουν στα γνωστά απαραίτητα αμινοξέα, τα οποία ο οργανισμός μας λαμβάνει μέσω της διατροφής και των Συμπληρωμάτων Διατροφής, γιατί δεν μπορούν να συντεθούν από το σώμα μας.

Προορίζεται για: αθλητές και αθλήτριες που ακολουθούν έντονο προπονητικό πρόγραμμα.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗΣ.
Για την μεγαλύτερη προστασία της μυικής μάζας, καταναλώνουμε 40 ml 30 - 60 λεπτά πριν την προπόνηση. Για να επιτύχουμε την αποκατάσταση, καταναλώνουμε 40 ml αμέσως μετά την προπόνηση.


ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΟΓΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ.
Serving size: 40 mlServings per container: 12
40 ml
Energy52 kJ / 12 kcal
Fat0 gr
Carbohydrate0 gr
Fibre0 gr
Protein2.3 gr
Salt0.02 gr
L-Leucine560 mg
L-Isoleucine800 mg
L-Valine1840 mg
Vitamin B61,3 mg = 93 % *
*Reference intake. The salt content is exclusively due to the presence of naturally occurring sodium.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Διαμορφωμένο ειδικά για αθλητές και αθλήτριες. Δεν αντικαθιστά την διατροφή. Δεν προορίζεται για κατανάλωση από μικρά παιδιά και γυναίκες κατά την περίοδο της εγκυμοσύνης ή του θηλασμού. Να φυλάσσεται μακριά από μικρά παιδιά! Αποθηκεύεται σε ξηρό μέρος, σε θερμοκρασία που δεν υπερβαίνει τους 25 ° C και μακριά από το φως του ηλίου. Μην καταψύχετε. Δεν ευθυνόμαστε για τυχόν ζημιές που μπορεί να προκληθούν από ακατάλληλη χρήση ή αποθήκευση.
ΣΗΜΕΙΩΣΗ! Οι εικόνες που παρουσιάζονται είναι καθαρά για επεξηγηματικούς και διαφημιστικούς σκοπούς. Η τελική εικόνα του προϊόντος ενδέχεται να αλλάξει.