Menu
Το Καλάθι σου

Scitec Nutrition Myomax Hardcore 3080g

Scitec Nutrition Myomax Hardcore 3080g
Scitec Nutrition Myomax Hardcore 3080g
69,90€
Χωρίς ΦΠΑ: 69,90€

Διαθέσιμες Επιλογές

Δωρεάν Μεταφορικά
Αυτό το προϊόν έχει δωρεάν μεταφορικά

Λεπτομέρειες Προϊόντος

ΕΝΙΣΧΥΤΗΣ ΑΠΟΔΟΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΒΟΛΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΜΥΩΝ.

Η MyoMax Hardcore είναι η τελευταία all-in-one φόρμουλα της Scitec Nutrition, η οποία σχεδιάστηκε ώστε να μας παρέχει τα πιο αξιόλογα συστατικά. Η MyoMax λειτουργεί ως ένας πάρα πολύ αποτελεσματικός ενισχυτής του αναβολισμού της μυικής μάζας και της φυσικής απόδοσης σε υψηλή ένταση. "Αναβολική" είναι ο φυσιολογικός όρος για τις διεργασίες μεταβολισμού στο σώμα μας, όταν αυτό κατασκευάζει κάτι. Καταρχήν, η Πρωτεΐνη και τα αμινοξέα που την αποτελούν είναι απαραίτητα θρεπτικά συστατικά. Η MyoMax Hardcore περιέχει 52 γραμμάρια, ανά Δόση/Μερίδα, όλων αυτών των συστατικών μαζί (42 γρ Πρωτεΐνη + 10 γρ επιπλέον αμινοξέα). Η Πρωτεΐνη που περιέχει δεν αποτελείται από έναν τύπο πρωτεΐνης αλλά από πολλούς, διότι τα προφίλ αμινοξέων που μας παρέχονται από τους διαφορετικούς τύπους ταχύτητας απορρόφησης δεν είναι τα ίδια. Οι Πρωτεΐνες είναι πηγή αζωτούχων και απαραίτητων αμινοξέων, τα οποία το σώμα χρειάζεται για την ανάπτυξη και διατήρηση του μυικού ιστού, ως εκ τούτου οι πρωτεΐνες της MyoMax Hardcore συμβάλλουν στην ανάπτυξη και διατήρηση της μυικής μάζας, και επίσης στην διατήρηση των ομαλών οστών.* Η MyoMax Hardcore επίσης έχει χαμηλή περιεκτικότητα σε σάκχαρα και δεν έχει περιττές ποσότητες Υδατανθράκων! Η αναλογία Υδατανθράκων, Πρωτεΐνης και άλλων μη-θερμιδικών συστατικών είναι η ιδανική! Επίσης η φόρμουλα είναι κατασκευασμένη με ένα ειδικό μείγμα Υδατανθράκων το οποίο περιλαμβάνει φυσικό άμυλο κηρώδους αραβοσίτου και τις επώνυμες πηγές υδατανθράκων Palatinose™ (το πρώτο έχει υψηλό γλυκαιμικό δείκτη, ενώ το δεύτερο χαμηλό).

Κι αυτά δεν είναι όλα! Η MyoMax Hardcore περιέχει έναν αριθμό από επιστημονικά ενδεδειγμένα ενεργά συστατικά! Η MyoMax παρέχει 5.5 γρ από τον πιο μελετημένο τύπο Κρεατίνης, την μονοϋδρική Κρεατίνη (και άλλους τύπους μέσα στον πίνακα). Τουλάχιστον 3 γρ ημερήσιας λήψης Κρεατίνης, είναι επιστημονικά τεκμηριωμένο, ότι αυξάνει την απόδοση σε προπονήσεις υψηλής έντασης με πολλές μικρές εκρήξεις στις επαναλήψεις, όπως οι ασκήσεις με βάρη.

Το Μαγνήσιο συμβάλλει στην ισορροπία των ηλεκτρολυτών, την ομαλή πρωτεϊνοσύνθεση και την ομαλή λειτουργία του νευρικού συστήματος: τη νευροδιαβίβαση και την μυική συστολή συμπεριλαμβανομένου και του μυ της καρδιάς. Το Μαγνήσιο, το Νικοτινικό και το Φολικό οξύ συμβάλλουν στην μείωσης της κούρασης και της κόπωσης, όπως επίσης και την καλή ψυχολογική λειτουργία. Το Χρώμιο συμβάλλει στην ομαλή λειτουργία του μακροθρεπτικού και ενεργειακού μεταβολισμού, και επίσης στη διατήρηση των ομαλών επιπέδων της γλυκόζης στο αίμα. Ο Ψευδάργυρος συμβάλλει στην διατήρηση των ομαλών επιπέδων της Τεστοστερόνης στο αίμα και την άρτια λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος.

Τώρα μπορείτε να καταλάβετε γιατί αγαπάμε τόσο πολύ την MyoMax Hardcore!!

* Eπιστημονικά τεκμηριωμένο από την EFSA (European Food Safety Authority) και εγκεκριμένο από την Ευρωπαϊκή Κομισιόν (EC).

ΟΔΗΓΙΕΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗΣ.
Αναμειγνύουμε 140γρ με 500ml νερό. Καταναλώνουμε μία δόση/μερίδα την ημέρα, μετά από την προπόνηση ή μισή πριν και μισή μετά.

ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΟΓΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ.

Serving size: 140 g (2 ¾ scoops) Servings per container: 22
140 g RI%*
Energy 1870 kJ / 447 kcal 22%
Fat
- of which Saturates
3.0 gr
1.3 gr
4.3%
6.5%
Carbohydrate
- of which Sugars
63 gr
6.0 gr
24%
6.7%
Protein 42g 84%
Salt 1.0g 17%
Fiber 2.5g -
140 gr NRV%**
Vitamin B3 (Niacin) 2.4 mg NE 15%
Folic Acid 30 mcg 15%
Potassium 445 mg 22%
Magnesium 57.3 mg 15%
Zinc 1.5 mg 15%
Chromium 12 mcg 30%
"MyoMax Hardcore" Proprietary Matrix 19975mg
- Amino Select Matrix (10000 mg)
L-Leucine (1500 mg), L-Glutamine (1500 mg), Taurine (1500 mg), L-Threonine (1500 mg), L-Arginine (1000 mg), L-Alanine (1000 mg), L-Valine (900 mg), L-Phenylalanine (500 mg), L-Tyrosine (500 mg), L-Isoleucine (100 mg)
- Proprietary HARDCORE Multi-Component Creatine Matrix (5500 mg)
(Providing 4831 mg Creatine)
Creatine Monohydrate, MicronTec Micronized Creatine Monohydrate,Creatine Citrate, Creatine Pyruvate, Creatine Anhydrous, Kre-Alkalyn® pH-buffered Creatine Monohydrate
- Proprietary "BETA" Matrix (4210 mg)
Beta-Alanine (2000 mg), HMB-Ca (1500 mg), Avena sativa extract (500 mg), Coleus forskohlii extract (10% Forskolin) (100 mg), Calcium Pyruvate (100 mg), Alpha-Ketoglutarate Calcium (AKG) (10 mg)
- Proprietary Support Matrix (265 mg)
Bitter Melon extract (100 mg), L-Carnitine L-Tartrate (100 mg), Ananas comosus extract (Bromelain) (25 mg), Carica papaya extract (Papain) (25 mg), Alpha Lipoic Acid (10 mg), BioPerine® (5 mg)

ΠΡΟΣΟΧΗ: Να φυλάσσεται μακριά από μικρά παιδιά! Μην υπερβείτε την προτεινόμενη ημερήσια δοσολογία! Χρησιμοποιήστε το προϊόν σε συνδυασμό με τρόφιμα ως μέρος μιας υγιεινής, ισορροπημένης διατροφής και όχι ως υποκατάστατο.
ΑΛΛΕΡΓΙΟΓΟΝΑ: Κατασκευασμένα σε εγκαταστάσεις που επεξεργάζονται γάλα, αυγό, γλουτένη, σόγια, φυστίκια, καρύδια, σέληνο, ψάρια, οστρακοειδή
ΣΗΜΕΙΩΣΗ! Οι εικόνες που παρουσιάζονται είναι καθαρά για επεξηγηματικούς και διαφημιστικούς σκοπούς. Η τελική εικόνα του προϊόντος ενδέχεται να αλλάξει.