Menu
Το Καλάθι σου

Megabol Testosterol 250 30 Caps.

Megabol Testosterol 250 30 Caps.
-34 %
Megabol Testosterol 250 30 Caps.
  • Stock: Διαθέσιμο
  • Brand: Megabol
  • SKU: BC00141MB
9,90€
14,90€
Χωρίς ΦΠΑ: 9,90€

Λεπτομέρειες Προϊόντος

Το Testosterol 250 είναι ένα Ενισχυτικό Τεστοστερόνης βασισμένο σε ενεργές φυτοστερόλες.

Testosterol ™ 250:
- αποτελεί πρόδρομο στη βιοσύνθεση των 17-κετοστεροειδών (που περιλαμβάνουν δεϋδροεπιανδροστερόνη-DHEA), τα οποία είναι ανδρογόνα και αναβολικά (μυϊκή ανάπτυξη).
- είναι ο πρόδρομος στη βιοσύνθεση των μετάλλων corticosteroid (αλδοστερόνη).
- διεγείρει τη σύνθεση του γλυκογόνου στο ήπαρ.
- Ενισχύει την αναγέννηση μυϊκού, αρθρικού και επιθηλιακού ιστού. Οι φυτοστερόλες είναι φυσικοί αναστολείς των μεσολαβητών του πόνου και της φλεγμονής.
- ανήκει και στα λιποτροπικά στοιχεία τα οποία εμποδίζουν το λίπος στους σκελετικούς, καρδιακούς, νεφρικούς και ηπατικούς μύες.
- βελτιώνει την ψυχολογική ευημερία και τη σωματική απόδοση.

Στη χημική ταξινόμηση οι φυτοστερόλες ανήκουν στα στεροειδή - περιέχουν μια στείρα υδρόλυση σε 3 θέσεις και μια πλευρική αλυσίδα 17 θέσεων. Οι βιολογικές ιδιότητες των στερολών εξαρτώνται από τον αριθμό και τη φύση των υποκαταστατών, ιδιαίτερα από τον άνθρακα 17 (17C). Οι φυτοστερόλες στιγμαστερόλη και σιτοστερόλη είναι δομικά παρόμοιες με τη χοληστερόλη, την προγεστερόνη, την πρεγνενολόνη και την 17-υδροξυπρεγνενολόνη. Ως αποτέλεσμα, τα στεροειδή που χορηγούνται για παρατεταμένο χρονικό διάστημα παρέχουν ένα πρόδρομο για τη σύνθεση της πρεγνενολόνης.Η πρεγνενολόνη είναι βασικό υπόστρωμα βιοσύνθεσης προγεστογόνων, το οποίο παράγει 17-κετοστεροειδή, γλυκοκορτικοστεροειδή, κορτικοστεροειδή μέταλλα, τεστοστερόνη, ανδροστερόνη και οιστρογόνα. Η πρεγνενολόνη μεταβολίζεται για να παράγει όλες τις στεροειδείς ορμόνες. Αυτές οι βιοχημικές αντιδράσεις καταλύονται από το κυτόχρωμα Ρ-450. Τα παρασκευάσματα σιδήρου συνθέτουν και επιδεινώνουν αυτές τις αντιδράσεις.

Η βιολογική επίδραση όταν χορηγείται το Testosterol 250 ποικίλει και εξαρτάται από πολλούς ενδογενείς (εξωγενείς) και εξωγενείς (εξωγενείς) παράγοντες. Είναι σημαντικό να υπάρχει μια ποσοτική σχέση μεταξύ των στεροειδών ορμονών που υπάρχουν στο σώμα πριν από τη χορήγηση του προϊόντος, καθώς οι φυτοστερόλες που υπάρχουν σε αυτό δεν είναι ένα υπόστρωμα για τη σύνθεση της καθαρής τεστοστερόνης αλλά και άλλων στεροειδών ορμονών. Μερικοί μεταβολίτες φυτοστερόλης μπορούν να μιμηθούν τυπικές ορμόνες του οργανισμού και να ανταγωνιστούν μαζί τους για τους υποδοχείς των κυττάρων, τροποποιώντας έτσι πολλές φυσιολογικές λειτουργίες. Το επακόλουθο αυτών των γεγονότων είναι η ρύθμιση ποσοτικών σχέσεων μεταξύ των 17-κετοστεροειδών, τεστοστερόνης, προγεστερόνης, ανδροστερόνης και κορτικοστεροειδών. Υπάρχει επίσης μια ισχυρή πιθανότητα ενίσχυσης της οδού βιοσύνθεσης μίας από τις στεροειδείς ορομόνες, η ένταση των οποίων είναι κληρονομική και των οποίων το δυναμικό μεγιστοποιείται. Οι φυτοστερόλες παράγουν τότε το αποτέλεσμα της "μεταβολικής προτίμησης" και αποτελούν ένα αποτελεσματικό ενεργοποιητή και υπόστρωμα για μια συγκεκριμένη μεταβολική οδό.

Οι φυτοστερόλες, μετά από στοματική ή παρεντερική χορήγηση, υποβάλλονται σε φωσφορυλίωση. Απορροφώνται ταχέως από τα έντερα στο αίμα και τη λέμφο. Η βιταμίνη D, Α και τα ακόρεστα λίπη αυξάνουν την πρόσληψη φυτικών στερολών. Η σύνθεση είναι εμπλουτισμένη με ένα αντιοξειδωτικό rose extract που περιέχει ένα σύμπλεγμα φλαβονοειδών φαινολικών οξέων, το οποίο ενισχύει φυτοστερόλες. Το προβιοτικό εκχύλισμα του εκχυλίσματος Pruni cum inulini προορίζεται να αυξήσει την απορρόφηση του προϊόντος.

ΟΔΗΓΙΕΣ.
Καταναλώστε μία (1) Κάψουλα ημερησίως, μετά από το πρώτο γεύμα.

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

1 Capsule
Phytosterol 250 mg
Rosae extract 32 mg
Pruni cum inulini extract 31 mg


ΠΡΟΣΟΧΗ: Μην υπερβαίνετε την προτεινόμενη δοσολογία. Τα Συμπληρώματα Διατροφής δεν λειτουργούν ως υποκατάστατα, αλλά ως μέρος μιας υγιεινής και ισορροπημένης διατροφής. Προτείνεται να ακολουθείτε υγιεινό και ισορροπημένο τρόπο ζωής. Το συγκεκριμένο προϊόν δεν προορίζεται για άτομα που παρουσιάζουν αλλεργίες σε κάποιο από τα συστατικά του σκευάσματος. Αποθηκεύστε το σκεύασμα σε μέρος με θερμοκρασία δωματίου και χωρίς υγρασία. Κρατήστε το μακρυά από παιδιά. Προστατεύστε το προϊόν από το φως του ηλίου.
ΣΗΜΕΙΩΣΗ! Οι εικόνες που παρουσιάζονται είναι καθαρά για επεξηγηματικούς και διαφημιστικούς σκοπούς. Η τελική εικόνα του προϊόντος ενδέχεται να αλλάξει.