Menu
Το Καλάθι σου

Megabol Biosterol 36 Caps.

Megabol Biosterol 36 Caps.
-23 %
Megabol Biosterol 36 Caps.
  • Stock: Διαθέσιμο
  • Brand: Megabol
  • SKU: BC00149MB
9,90€
12,90€
Χωρίς ΦΠΑ: 9,90€

Λεπτομέρειες Προϊόντος

Το Biosterol είναι ένα Συμπλήρωμα Διατροφής με υψηλή περιεκτικότητα σε στεροειδή σαπωνίνη, σχεδιασμένο για υποστήριξη και συμπλήρωση της αθλητικής διατροφής. Η επιλογή των ενώσεων, συμπεριλαμβανομένων και των παραγώγων σπιροστάνης, στοχεύει στην αύξηση της παραγωγής τεστοστερόνης και διέγερσης της πνευματικής δραστηριότητας, το οποίο δίνει τη δυνατότητα για ολοκληρωμένα προπονητικά σχέδια.

Οι Σαπωνίνες είναι ενώσεις, που προέρχονται από φυτικές πηγές, αποτελούμενες από δύο μέρη: την αγλυκόνη και τον σακχαρίτη γλυκόνη. Οι Σαπωνίνες αλλάζουν τη δομή των κυτταρικών μεμβράνων και του επιθήλιου, καθιστώντας τα πιο διαπερατά στα οργανικά συστατικά συμπεριλαμβανομένων των πρωτεϊνών που καταναλώνονται. Οι Σαπωνίνες έχουν την ικανότητα να συνδέονται με την χοληστερόλη, σχηματίζοντας σχετικά σταθερές ενώσεις, ενεργές φαρμακολογικά. Οι στεροειδής σαπωνίνες είναι παράγωγες της σπιροστάνης ή της φουροστάνης. Σχηματίζονται από ένα στερανικό σύστημα με πλευρική-κυκλική ομαδοποίηση. Η πλευρική συνίσταται σε έναν 5μελή και έναν 6μελή δακτύλιο. Και οι δύο δακτύλιοι είναι συνδεδεμένοι με μία σπιρωειδή ένωση άνθρακα, την C-22. Τα παράγωγα του σαπωνινικού στεροειδούς φουροστάνη δεν έχουν κλειστό δακτύλιο F, αλλά μία αλειφατική αλυσίδα. Τα sarsasapogenin, diosgenin, jamogenin, smilagenin, tigogenin, hegogenin χρησιμοποιούνται για την σύνθεση. Αυτά τα ένζυμα μετατρέπουν τις σαπωνίνες σε ενώσεις (C-21) και ανδροστάνη (C-19), τα οποία είναι υποστρώματα για την σύνθεση του ανδρικού στοιχείου και ανδροστερόνης. Για την σύνθεση, οι σαπωνίνες με διπλό σύνδεσμο μεταξύ C5 και C6 είναι πιο αποτελεσματικές. Ο μεταβολικός υποβιβασμός της πλευρικής αλυσίδας της στεροειδούς σαπωνίνης (οξείδωση, μείωση, αφυδροξυλίωση, αφυδάτωση) οδηγεί στον C-19 σχηματισμό. Παρέχοντας αυτόν τον τύπο προδρόμων ανδρογενών, με την ταυτόχρονη ομαλοποίηση της εντερικής μικροχλωρίδας μπορεί να αυξήσει την ποσότητα τεστοστερόνης που παράγεται έως και 4 mg ημερησίως. Χάρη σε αυτό το πλεόνασμα, εμφανίζεται στο αίμα ελεύθερη τεστοστερόνη που δεν σχετίζεται με πρωτεΐνες. Αυτό το ελεύθερο συστατικό παρέχει μεταβολικό αποτέλεσμα.
Με την προσθήκη φυτοστερολών και εκκριταγωγούς ινσουλίνης (προδρόμους και ενεργοποιητές υδροξέως ισολευκίνης, καθαρή 4-υδροξυ-ισολευκίνη), που περιέχονται σε εκχυλίσματα τριφυλλιού, έχουμε επιπρόσθετη διέγερση στην ανάπτυξη του συνδετικού ιστού και του μυϊκού ιστού. Η αυξημένη έκκριση ινσουλίνης προκαλεί: διέγερση του γλυκογόνου και πρωτεϊνική σύνθεση, διευκολύνει την διαβίβαση ανάμεσα στις κυτταρικές μεμβράνες και τα κύτταρα της γλυκόζης, των αμινοξέων, του κάλιου και των λιπαρών οξέων, καταστέλλει την υπερβολική γλυκογονόλυση και εξασθένηση των μυών στο ενεργειακό υλικό. Ένα από τα πιο δημοφιλή φυτά που προμηθεύουν στεροειδείς σαπωνίνες ήταν το φλοιό. Από τις αρχές της δεκαετίας του 70, αυτά τα φυτά έχουν χρησιμοποιηθεί για να παράγουν φόρμουλες που ενισχύουν τον μεταβολισμό καθώς και δευτερογενή και τριτογενή σεξουαλικά χαρακτηριστικά, συμπεριλαμβανομένης της σεξουαλικής οδού.

Η ανάπτυξη των φυτοχημικών έδωσε τη δυνατότητα να μάθουμε περισσότερα σχετικά με τις λειτουργίες των μεμονωμένων κλασμάτων στερόλης, με τη χρήση συγκεκριμένων μεθόδων εξαγωγής δημιουργούνται συμπληρώματα που περιέχουν τα κλάσματα που ανταποκρίνονται καλύτερα στις ανάγκες μας. Το σύγχρονο supplementation εξελίσσεται από φυτικά εκχυλίσματα, των οποίων η δράση είναι γνωστή από την παράδοση στα βότανα και τις ευεργετικές τους ιδιότητες, σε επακριβώς επιλεγμένες ενώσεις και μίγματα που κατευθύνονται σε συγκεκριμένες φυσιολογικές επιδράσεις.

Το Biosterol ανήκει στο group των σύγχρονων Συμπληρωμάτων. Η εργασία για τη σύνθεση και το δυναμικό του σκευάσματος ξεκίνησαν το 2004. Η βιοστερόλη περιέχει εκχυλίσματα από 6 φυτά, που λαμβάνονται από ανεξάρτητες μεταξύ τους τεχνολογικές διεργασίες. Το αναβολικό δυναμικό του είναι μεγαλύτερο από αυτό του παραδοσιακού εκχυλίσματος με κοινή διεργασία.

ΟΔΗΓΙΕΣ.
Καταναλώστε 1-2 κάψουλες την ημέρα μετά από γεύμα. Το Biosterol πρέπει να λαμβάνεται καθημερινά. Εξαιτίας των διεγερτικών του δυνατοτήτων, θα πρέπει να γίνεται κατανάλωση πριν τις 6 το απόγευμα. Τις προπονητικές ημέρες, καταναλώστε μία κάψουλα με το τελευταίο σας γεύμα πριν την προπόνηση. Σε περίπτωση που λαμβάνεται δύο κάψουλες ημερησίως τότε καταναλώστε και τις 2 μαζί.

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ.

1 Capsule
Saponin 250 mg
Phytosterol 94 mg
Steroid alcohols 0,3 mg


ΠΡΟΣΟΧΗ: Μην υπερβαίνετε την προτεινόμενη δοσολογία. Τα Συμπληρώματα Διατροφής δεν λειτουργούν ως υποκατάστατα, αλλά ως μέρος μιας υγιεινής και ισορροπημένης διατροφής. Προτείνεται να ακολουθείτε υγιεινό και ισορροπημένο τρόπο ζωής. Το συγκεκριμένο προϊόν δεν προορίζεται για άτομα που παρουσιάζουν αλλεργίες σε κάποιο από τα συστατικά του σκευάσματος. Αποθηκεύστε το σκεύασμα σε μέρος με θερμοκρασία δωματίου και χωρίς υγρασία. Κρατήστε το μακρυά από παιδιά. Προστατεύστε το προϊόν από το φως του ηλίου.
ΣΗΜΕΙΩΣΗ! Οι εικόνες που παρουσιάζονται είναι καθαρά για επεξηγηματικούς και διαφημιστικούς σκοπούς. Η τελική εικόνα του προϊόντος ενδέχεται να αλλάξει.